zFilmeOnline

FAQs

Absolut, vizionarea este complet legală. De asemenea, noi nu găzduim niciun fișier, ci doar funcționam că un motor de căutare automat care găsește link-uri de pe google. Nu răspundem de ceea ce găsești pe site, sau de eventualele greșeli. Totul funcționează automat. Daca găsiți conținut neadecvat sau ceva ce nu este în regula vă recomandam să ne contactați la pagina de contact.
Vă rugăm să scrieți numele lor în engleză.
Din păcate nu le putem elimina. Acele reclame sunt puse de terti! Cum am spus, nu putem controla 100% motorul de căutare. Poți găsi reclame de la terti care nu au nicio legătură cu noi.
În cazul în care dețineți drepturi de autor asupra unui conținut găsit pe acest site și doriți să solicitați eliminarea acestuia, vă rugăm să ne trimiteți o cerere prin email Contact. Cererea trebuie să includă următoarele informații:
  • Link-ul direct către pagina unde este publicat conținutul în cauză.
  • Dovezi care atestă că sunteți deținătorul drepturilor de autor sau că aveți autoritatea de a acționa în numele deținătorului.
Vom analiza solicitarea dvs. conform legilor privind drepturile de autor și vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

!! Prin accesarea acestui site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor și a altor tehnologii similare pentru a îmbunătăți experiența dvs. online și pentru a vă oferi conținut și reclame personalizate. Pentru mai multe informații și pentru a gestiona preferințele cookie-urilor, vă rugăm să consultați Politica noastră de Confidențialitate.